O nama

Mašnica, maloprodajni objekat koji ispunjava Vaše slatke želje, smešten je u jednom od poznatih banjičkih solitera u mirnom delu Beograda. Deo je malog porodičnog preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom pod nazivom Freestyle Trade.

Freestyle Trade, sa svojim dugogodišnjim iskustvom koje datira još od 2007 godine, u kombinaciji sa Mašnicom Vam nudi najbolji kvalitet upakovan u Vaše zamisli u vidu kolača, torti, pralina i sladoleda.

Tu smo da Vam svaki Vaš poseban trenutak, bilo da se radi o rođenju, krštenju, venčanju, rođendanu, slavi, svečanim ručkovima, roštilju sa prijateljima i sl, ostane u još slađem sećanju.

Osmeh, zadovoljstvo i pozitivni komentari su naši najveći pokretači koji nas konstantno motivišu za nova znanja, usavršavanja i neprešusnu kreativnost a sve veći broj stalnih i novih klijenata nam govori da smo na pravom putu da postanemo neizbežni deo Vaših povoda za slavlje.

Ono sto Mašnicu čini još izuzetnom je njen kolektiv sastavljen od izuzetno motivisanih i vrednih osoba sa invaliditetom koji bez obzira na njihove različitosti, svakodnevno u pozitivnoj atmosferi funkionišu kao jedan mali skladni tim.

Poslovna, cenovna i politika kvaliteta usmerena ka obezbeđenju vrhunskog proizvoda po izuzetno povoljnim cenama za potrošače je glavni razlog zašto nam se stalno vraćate u tolikom broju i na tome smo Vam beskrajno zahvalni!